Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tranzactii cu metale pretioase

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Semifabricate pentru bijuterii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Istoria produselor semifabricate pentru bijuterii la Precious Metals Technologies incepe inca din secolul XIX. Precious Metals Technologies este in prezent cel mai mare producator de materiale utilizate in realizarea bijuteriilor din Cehia si Slovacia.

Pe langa fire, foi si granule de metal, oferim clientilor si o varietate de lanturi si de mecanisme de inchidere din aur si argint.

Foi de metal:

Realizate din aliaje de aur si argint, aliajele difera prin prezenta altor metale, fapt pentru care vor varia culorile (auriu inchis, auriu, auriu deschis, alb, argintiu, roz, rosu, rosu inchis sau verde). Acest lucru influenteaza si proprietatile mecanice ale aliajelor, in special duritatea acestora.
Rolele de metal sunt produse la o grosime care se mareste cu cate 0.1mm. Aliajele de argint vin in foi de metal de puritate 925/1000 si in cazuri mai rare 935/1000.

Fire de metal:

Realizate din aliaje de aur si argint, sunt livrate in grosimi care se maresc cu cate 0.1mm. Cele mai populare fire sunt cele cu sectiunea patrata de 5x5mm si de 3x3mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura