Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tranzactii cu metale pretioase

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Compusi chimici

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Precious Metals Technologies este liderul comercial si tehnologic in domeniul prelucrarii si reciclarii metalelor pretioase si neferoase din Europa Centrala si de Est si furnizor calificat de produse metalice pretioase pentru clienti din intreaga lume.

Compusii chimici produse de Precious Metals Technologies, a.s. sunt destinati in special industriei chimice si farmaceutice, galvanizarii si laboratoarelor analitice si de cercetare, industriei petrochimice si auto.

Gama noastra de productie se bazeaza pe produse cu continut de Ag, Au, Pd, Pt si Rh. De asemenea, furnizam alte substante chimice cu continut de metale pretioase, la comanda. Sunt produse in cea mai mare puritate si sunt indicate ca "pure" sau "pentru analiza", in conformitate cu standardele relevante. Din punct de vedere tehnologic, este posibila divizarea activitatii Precious Metals Technologies in domeniul chimicalelor intr-o productie de produse chimice pentru metale pretioase si colectarea de materiale si deseuri care contin metale pretioase dupa utilizarea produselor chimice din metale pretioase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura